Instrument bespelen / Zingen

Blazen
Jij bent meer een blazer? Je lippen tuiten en met je adem muziek maken is echt iets voor jou! Bekijk het overzicht of kies rechts je instrument.

Bekijken

Drummen

De drummer van de band? Of achter het orkest op die hele grote pauken slaan? Kan jij goed de maat houden, kijk wat je allemaal kan doen.

Bekijken

Strijken

Strijken met een strijkstok over de snaren van een viool of misschien wel een contrabas! Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Bekijk het overzicht of kies rechts je instrument.

Bekijken

Toetsen

Zwart en wit, dat zijn je favoriete kleuren! De toetsen van de piano of misschien wel van het keyboard passen precies bij je. Maar ook een accordeon heeft ze! Bekijk het overzicht of kies rechts je instrument.

Bekijken

Tokkelen

Snaren, een stuk of 4 of 5 op een gitaar! Elektrisch of akoestisch. Of een hele serie snaren op zo'n grote harp is wat jij wilt? Bekijk het overzicht of kies rechts je instrument.

Bekijken

Zingen
Jij hebt je instrument altijd bij je! Je stem als instrument voor klassieke aria's, musical of popsongs. Bij de muziekschool Hengelo kies je gewoon je eigen stijl.

Bekijken

Splash