Optredens Big Bang en Big Bandits tijdens Bigband Festival Goor

Op maandag 17 april (2e paasdag) vind voor de negende keer het Big Band Festival Goor plaats in het centrum van Goor (Hof van Twente) van 12.00 t/m 18.00 uur. Een groot muzikaal festijn met verrassende muzikale acts en diverse muziekstijlen, er is dus heel veel te zien en te luisteren! De 2 jeugdbigbands van Oyfo Muziek verzorgen een swingend optreden deze middag, voor het eerst onder leiding van docente Anne-Marie ten Heggeler.

Lees meer

Nieuwe cursus muziek op schoot van start

In week 9 (zaterdag 4 maart) beginnen er weer 2 nieuwe cursussen Muziek Op Schoot onder leiding van docente Nelleke Roozenbeek in het Kulturhus Hasselo (Hasseler Es). Baby's en peuters vinden het heerlijk als er met hen gezongen en gespeeld wordt. Al zingend verlopen veel dagelijkse activiteiten voor jonge kinderen heel soepel en tegelijk wordt de emotionele band tussen ouder en kind versterkt.

Lees meer

Examens bij Oyfo Muziek

Van zaterdag 1 april t/m zaterdag 22 april vinden weer de jaarlijkse praktijkexamens plaats. Ruim 130 kandidaten, zowel instrumentalisten als zangers, doen dan examen in de categorieën A, B, C of D. Alle examens vinden plaats in het gebouw van Oyfo Muziek.

Lees meer

Lunchconcert piano en viool vrijdag 17 maart

Vrijdag 17 maart verzorgen Hrayr Ter-Sargsyan en Santiago Juncal het lunchconcert. Hrayr Ter-Sargsyan komt uit Armenië, waar hij zeven jaar aan de muziekschool studeerde. Hij ontving een aanmoedigingsprijs bij het Nationale Jongtalentenconcours in Armenië. Vanaf 2011 studeerde hij viool aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle bij Sarah Kapustin, waar hij in 2016 is afgestudeerd. Hrayr heeft een Jaap Bolink viool en een Albert Nürnbergerstrijkstok in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds.

Lees meer

Lunchconcert klassiek piano op vrijdag 17 februari a.s.

Op vrijdag 17 februari vindt in de Waterstaatskerk weer een lunchconcert plaats, verzorgd door 2 masterstudenten klassiek piano. Mateo Barbagelata Alonso werd geboren in Madrid in 1990 en studeert op dit moment bij docent Frank van der Laar aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hij startte zijn muzikale carrière in Madrid aan het conservatorium bij pianiste Belinda Sanchez.

Lees meer

Splash