Big Band Festival Hengelo met o.a. Big Bang

Op Pinksterzondag 4 juni 2017 organiseren ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Jazzpodium De Tor en Rabotheater Hengelo voor de vierde keer het Big Band Festival Hengelo. Er verzorgen maar liefst 7 groepen een optreden op het Schouwburgplein. Waaronder Big Bang o.l.v. Anne-Marie ten Heggeler.

Lees meer

Optreden kinderkoor bibliotheek Hengelo

Het kinderkoor onder leiding van Jolke Schenkel is druk bezig met het instuderen van liedjes van Annie M.G. Schmidt. Ter ere van de Annie M.G. Schmidt-week 2017, zingen zij zaterdagmiddag 20 mei de sterrren van de hemel in de bibliotheek van Hengelo, Beursstraat 44. Er komen veel nieuwe leuke liedjes aan bod, maar ook een paar oude bekenden.

Aanvang: 13.30 uur - 14.30 uur (incl. pauze). De toegang is gratis en meezingen mag!

Optredens Big Bang en Big Bandits tijdens Bigband Festival Goor

Op maandag 17 april (2e paasdag) vind voor de negende keer het Big Band Festival Goor plaats in het centrum van Goor (Hof van Twente) van 12.00 t/m 18.00 uur. Een groot muzikaal festijn met verrassende muzikale acts en diverse muziekstijlen, er is dus heel veel te zien en te luisteren! De 2 jeugdbigbands van Oyfo Muziek verzorgen een swingend optreden deze middag, voor het eerst onder leiding van docente Anne-Marie ten Heggeler.

Lees meer

Trompetdag 14 mei 2017 met Eric Vloeimans

Op zondag 14 mei organiseren Stichting Jong Improvisatietalent Twente en trompetdocenten uit heel Twente een regionale Trompetdag. Van 9.00 - 14.00 uur vinden er diverse workshops plaats in Kulturhus de Bijenkorf in Borne onder leiding van trompettist Eric Vloeimans voor zowel beginnende als meer gevorderde leerlingen. 

Lees meer

Examens bij Oyfo Muziek

Van zaterdag 1 april t/m zaterdag 22 april vinden weer de jaarlijkse praktijkexamens plaats. Ruim 130 kandidaten, zowel instrumentalisten als zangers, doen dan examen in de categorieën A, B, C of D. Alle examens vinden plaats in het gebouw van Oyfo Muziek.

Lees meer

Splash